Fisk i fad med rejer og asparges opskrifter

Fiskelagkage - samvirke

Fiskelagkage - samvirke

Afdryp tun, kom den i en stor skål ogfindelmed gaffel. Pynt medasparges, salat på kanter. start med fyldet
Stjerneskud a lá Anders's Madunivers

Stjerneskud a lá Anders's Madunivers

Fileterfiskenog læg i et oliesmurtildfastfadmedskindsiden nedad. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressingogfriturestegtfiskefilet
Stjerneskud

Stjerneskud

er rigtig mange – så kan du i stedet fordele fiskefileterne på et stort fadparvis. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fiskog stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristedechampignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke ogfestfyrværkeri … måske deraf navnet

SALAT MED LAKS OG REJER

Drengene fik brasede kartofler ogfiskefileter, og Palle og jeg spise denne salat, som faktisk smagte bedre end den så ud
Groft brød med hjemmelavet rejesalat

Groft brød med hjemmelavet rejesalat

For at bevare spisekvaliteten skal frosne fiskog skaldyr optøs i køleskabet i en skål eller et fad - ikke ved stuetemperatur eller i varmt vand

Fiskegratin af torskefilet med broccoli og asparges

Se flere sunde og slankende opskriftermedfiskog skaldyr her . Skær fiskeni passende stykker 2. Læg fiskestykkernei et ildfastfad, drys med salt 3. Dæk medbagepapirog bag fiskeni ovn ved 185°C i ca. 5 min, tag fadet ud 4. Rens broccolien, del den i buketter oggiv den et hurtigtopkogi vand medlidt salt 5. Fordel broccoli, afdryppet aspargesogrejer rundt om fisken 6. Hæld saucen over retten og drys med revet ost 7. Gratiner retten i ovn ved 185°C i 15-20 min

Nordstrandssalat

Sovsen bages op med smør, fiskevandaspargesogmuslingevand - tilsættes godt medcitron. Ovenover hældes sovsen, lagvis en gang til, slut medfiskog sovs