lun leverpostej medristedechampignoner og bacon, marineredesild, tarteletter medskinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikkespistefisktil forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Fileterfisken og læg i et oliesmurtildfastfadmedskindsiden nedad. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegtfiskefilet
er rigtig mange – så kan du i stedet fordele fiskefileterne på et stort fadparvis. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristedechampignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Smør fiskenmed et lag pikantost. Af alle de mange fiskmin søde mand går og fanger, fik jeg forleden lavet nogle dejlig ruller, som vakte begejstring derhjemme
Herefter fordeles rejerne - det betyder ikke så meget, hvis de ikke er helt tøet op. Fisken skæres iportioner, så man ikke skal sidde og skære ifadet når man servere og liggesifadet