Fisk og hokkaido græskar opskrifter

Ovnbagt hokkaido

Ovnbagt hokkaido

Server bådene kolde eller varme som tilbehør til kød eller fisk. Med nogle andre græskar bliver konsistensen mere vandet som squash, når du ovnbager
Bulgur med hokkaido, æbler og feta

Bulgur med hokkaido, æbler og feta

Du kan servere bulgursalaten til kød, kylling, fisk eller alene som vegetarisk måltid – og den er også god på madpakken dagen efter, skulle jeg hilse og sige

Græskarsuppe opskrift

Fisk laurbærbladene op og blend suppen enten med stavblender eller i en “rigtig” blender. Vi bruger den ofte sammen med fisk
Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

I dag er det international fiske- og æbledag. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaidogræskar
Græskar-lasagne med svampe, timian og ost

Græskar-lasagne med svampe, timian og ost

Jeg elsker lasagne i alle varianter – med kød, fisk, kylling eller vegetarisk. Jeg har dog lavet en vegetarisk version fyldt med tern af det søde, møre hokkaidogræskar + svampe, spinat og hjemmelavet bechamelsauce

Hokkaidogræskar m. lakrids

Jeg synes især græskarret er godt som tilbehør til salat, kød eller fisk som erstatning for ris, pasta eller kartofler