Manden i huset var til fisk, så han kom ogsårøget makrel i sin samt en håndfuld kogt spaghetti. Men det typiske fyld er salami eller skinke, mozzarella, ricotta og parmesan eller pecorino
Fiskefrikadeller, tun, torskerogn, røget ørred, laks, dampet. fiskefiletog rejer. Fisk. Rugbrødet bør også være at finde i alle madkasser, for det hvide brød bør kun
Belgierne er glimrende til at tilberede fiskog skaldyr – og det er da også fra Belgien, at de berømte Moules Frites stammer fra – muslinger med pommes frites
tilsætter masser af grønsager, god fiskog lignende, så er det slet ikke noget. meget nem pastaret med masser af forårets grøntsager og lækker, røgetskinke
Personligt synes også, at det fungere ret godt til røgetfisk. I new Orleans fås frugtsennep med mange forskellige smage og det anvendes til kylling, stege, skinkeog i sandwiches, kort sagt kan det peppe det meste kød op
Laks på flere måder, tyndt skåret tun, tyndt skåret røgetskinke, fiskesuppe, minipizza, miniburger, forskellige rejer, kartoffelkroketter, rødspætte, tomatshot, svinemørbrad og andre lækre sager