Fisk som hovedret hvad som forret opskrifter

Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

"Alt går i fisk". Denne er medregnet som en lille forret, og til seks personer (somhovedret svarer dette til fire personer)
NOMA

NOMA

Indeni æbleskiverne var agurkefyld, og gennem æbleskiven sad en Moiko, som er en finsk fisk. Så kom vi til den sidste hovedret, som jeg desværre ikke har noget billede af
Quesadillas m. laks og ost

Quesadillas m. laks og ost

Jeg har bytte grisen ud med fisk og lavet en lækker lakse version. Kan også serveres som en lille appetizer, når gæsterne ankommer
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Den kan bruges enten somforret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
Varmrøget laks

Varmrøget laks

For efter køleskabets og fryserens opfindelse er det vel de færreste der køber røgede kødvarer – herunder laks – bare fordi det kan holde sig længere end fersk kød og fisk
På fisken igen igen!

På fisken igen igen!

Dertil husets hvidvin Jose Parientes som er blevet en af yndlingsvinene med dens friske og frugtige smag behager vores ganer ganske tilfredsstillende

En aften på Svinkløv Badehotel

Temperaturen på retten var lige til kolde side og den store klat kolde aioli virkede voldsom og overdimensioneret, fisken var lige til den overstegte side desværre og brocolien var oversaltet, selvom jeg er en rigtig saltgris
Dagens måltider

Dagens måltider

Måltidet er oftest noget lettere end midt på dagen, som regel fisk eller evt. Det består som regel af både forret, hovedret og dessert samt kaffe
Det gode liv uden kød

Det gode liv uden kød

af dem der hverken spise kød eller fisk og heller ikke produkter der stammer. Hun har levet som vegetar og veganer, siden hun var teenager
Grøn suppe med laks

Grøn suppe med laks

Fisk laksestykkerne op af vandet. Suppen smager rigtig godt, men mætter utrolig meget, så jeg synes, den vil være for tung somforret, men god somhovedret
Karma Sushi, København

Karma Sushi, København

Min med-spiser valgte forret og hovedret med fisk og var yderst tilfreds. Den imponerede mindst lige så meget somforretten og havde den helt rigtige størrelse, så jeg kunne gå fra restauranten med en rigtig rar fornemmelse af mæthed og lethed i kroppen
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

Lækker sund salat som egner sig til al slags kød eller fisk. Lækker middelhavs inspireret ret der giver helt anderledes smagsindtryk til fisk og et nyt pift til laksen
Glem ikke dine sanser

Glem ikke dine sanser

Kød/fisk og grøntsager, det kunne fx være retten her. Umami kaldes også det tredje krydderi, og kan være vanskelig at give en rigtig definition på, men mange vil betegne den som ‘kødsmag’