Indeni æbleskiverne var agurkefyld, og gennem æbleskiven sad en Moiko, som er en finsk fisk. Så kom vi til den sidste hovedret, som jeg desværre ikke har noget billede af
Jeg er nu heller ikke selv vild med fisk, men der er noget, jeg rigtig godt kan lide, som f. Christian er ikke den store fiskespiser, så han fik noget andet den aften
Den kan bruges enten somforret eller tilbehør til kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portion gratinerede artiskokker som en hovedret
For efter køleskabets og fryserens opfindelse er det vel de færreste der køber røgede kødvarer – herunder laks – bare fordi det kan holde sig længere end fersk kød og fisk
Temperaturen på retten var lige til kolde side og den store klat kolde aioli virkede voldsom og overdimensioneret, fisken var lige til den overstegte side desværre og brocolien var oversaltet, selvom jeg er en rigtig saltgris
Fisk laksestykkerne op af vandet. Suppen smager rigtig godt, men mætter utrolig meget, så jeg synes, den vil være for tung somforret, men god somhovedret
Min med-spiser valgte forret og hovedret med fisk og var yderst tilfreds. Den imponerede mindst lige så meget somforretten og havde den helt rigtige størrelse, så jeg kunne gå fra restauranten med en rigtig rar fornemmelse af mæthed og lethed i kroppen
Lækker sund salat som egner sig til al slags kød eller fisk. Lækker middelhavs inspireret ret der giver helt anderledes smagsindtryk til fisk og et nyt pift til laksen
Kød/fisk og grøntsager, det kunne fx være retten her. Umami kaldes også det tredje krydderi, og kan være vanskelig at give en rigtig definition på, men mange vil betegne den som ‘kødsmag’