Fiske fad opskrifter

CREME BRULEE MED FRUGT

CREME BRULEE MED FRUGT

)Når sukkeret er opløst, fiskes den tomme vaniljestang op og den lunkne masse sigtes gennem en hulsi
Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Den må så heller ikke fiskes i mere end tre måneder om året. Fold et stort ”fad” af to store stykker stanniol – de skal være større end laksens længde og bredde
Laks med grøn pesto

Laks med grøn pesto

kig derfor på emballagen eller spørg fiskehandleren, hvor laksen stammer fra. lidt olie til at smøre fadet med
Racletteopskrifter til nytårsaften

Racletteopskrifter til nytårsaften

Hvis jeg skal fiske et par forslag frem af opskriftindekset på brød og salat, vil jeg anbefale mine lækre møllehjul, som er runde brød, der hænger sammen og er drysset med krydderier på toppen efter eget ønske
FISKELASAGNE

FISKELASAGNE

Smør et ildfast fad med smør og læg lagvis fileterne, spinatblandingen, lasagneplader, morney sauce - dette gentages og der toppes med lidt revet ost
Brandade med salat og trøffelolie

Brandade med salat og trøffelolie

Det er vigtigt at udvande den salte fiske I mange timer. Hæld det hele op i et smurt ildfast fad og bred mosen ud til kanten
Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Tør og åbn fiskene, og læg dem til side på et fad. Ansjosen er en lille fisk, som indgår i kategorien ‘pesce azzurro’, (‘lyseblå fisk’ på dansk), som betyder, at fiskene fanges i middelhavet
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Løg og hvidløg brunes let på en stegepande i en blanding af smør og olivenolie, og hældes herefter over i det ovnfastefad
Fisken, der gik i fisk

Fisken, der gik i fisk

Fiskerullerne arrangeres oven på de søde kartofler og resten af blåbærene strås ud i fadet. Bunden af et ovnfast fad smøres med olivenolie og dækkes af kartoflerne
Spicy farsbrød

Spicy farsbrød

Gulerødderne fiskes op til overfladen og chilierne kommes på. Gulerødderne skrælles, skæres i kvarter og kommes i et fad med olivenolie
Ovnbagt rødtunge

Ovnbagt rødtunge

Fisken lægges ovenpå og toppes med de rengjorte asparges og tomat i både. Løg i både og squash i skiver lægges i bunden af et ildfastfad