Fiskefilet med remoulade opskrifter

Sesampaneret fiskefilet og hjemmelavet Remoulade

Sesampaneret fiskefilet og hjemmelavet Remoulade

Havde ellers accepteret den gode økoremoulade fra Irma, med en vis portion skrald i. Kan eventuelt hakkes i minihakker eller med stavbender for en mere fin konsistens
Fiskefilet med Hjemmelavet Remoulade

Fiskefilet med Hjemmelavet Remoulade

J. e. g. k. a. n. i. l. d. r. m. o. u. O. t. s. å. h. f. -. j. ø. b. p. M. v. ,. I. F. H. R. 2. æ. 1. ½. y. c. 5. 0. S. B. P. 3. T. 4
Fiskefilet med rejesalat

Fiskefilet med rejesalat

Min mand derimod mener, at kombinationen af sprød fiskefilet og remoulade er et match made in heaven
Æggefri Panering; Ovnbagte Rodfrugt Nuggets

Æggefri Panering; Ovnbagte Rodfrugt Nuggets

Krigfisk er perfekt at servere som vegetarisk/vegansk alternativ til fiskefilet. oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

fiskefilet og rejer. smurt med grov remoulade og pyntet med lidt salat. vitaminer, mineraler og fibre, der giver maven noget at arbejde med

JULEFROKOST PÅ HOTEL MARRIOT 2013

Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandske rejer, fiskefiletmedremoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te
Danish Dynamite

Danish Dynamite

Middag med de danske tøser og menuen bød selvfølgelig på hjemmebagt surdejsrugbrød, hjemmelavede frikadeller, dansk leverpostej, bacon og fiskefiletermedremoulade

Julefrokost

Som I kan se, ligner det meget traditionel julefrokostmad (frikadeller, fiskefilet, leverpostej og risalamande), så det ville være meget let at smugle disse ting ind på et traditionelt julefrokostbord, uden at nogen ville se skævt til “den mærkelige veganer”

Friske rødspættefileter med kartofler og grønt

I dag skulle vi så have fiskefileter. Lidt remoulade og citronsaft til fisken er altid dejligt. De smagte dejlig, men kunne ikke helt leve op til de skønne pigvarer, som min kære mand fangede med spyd over sommeren, da vi var på Bornholm

Julefrokost

Som I kan se, ligner det meget traditionel julefrokostmad (frikadeller, fiskefilet, leverpostej og risalamande), så det ville være meget let at smugle disse ting ind på et traditionelt julefrokostbord, uden at nogen ville se skævt til “den mærkelige veganer”