Tilsætfiskefonden. kogende fiskefond (kan erstattes af fiskebuillon eller hønsebuillon). Mange tror måske, at det både er svært og dyrt at lave, men det modsatte er faktisk tilfældet
Kom hvidvin, fiskefond og vand fra hummeren ved. stykket, (der desværre var kogt i forvejen, men det smagte nu fantastisk alligevel) og vi skal bruge det hele til bisquen
Bring fiskefonden i kog, tilsæt fløden og bring på kog igen. Glaskål kan bruges ligesom gulerødder. En herlig fiskesuppe, som er uhyre nem og hurtig at tilberede og så smager den aldeles pragtfuldt
Hvis den virkelig skal være efter spansk original opskrift, så koger du selv fiskefonden af rejehoveder og jomfruhummer skaller og helst over åben ild i en original paellapande
Rør godt rundt i gryden, og tilsæt herefter vin og fiskefond. Til nytår fik vi jomfruhummere og alle skallerne gemte vi og jeg lavede denne hummerbisque
Jeg bryder mig generelt ikke om spiritus i mad, syntes hellere det skal serveres til, men der er retter hvor det ikke er til at komme udenom, som denne suppe
-Koges til en gaffel let går igennem. -Ægget tilsættes, røres glat. -Melet tilsættes lidt efter lidt, vigtigt at se hvor meget mel dejen kan "trække", da dette er forskelligt hver gang