Fiskefond hvidvin opskrifter

Cremet fiskesuppe

Cremet fiskesuppe

1/2 tsk safran 1 liter fiskefond 1 glas hvidvin 1 finthakket løg 1 finthakket gulerod 1 finthakket blegselleristilk 2 laurbærblade 50 g smør 2 spsk mel 400 [. 1 liter fiskefond. 1 glas hvidvin
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Denne opskrift er meget let, når den hjemmelavede fiskefond er lavet allerede. Server med et glas koldt hvidvin
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Kom hvidvin, fiskefond og vand fra hummeren ved. 1/2 L Hvidvin. 1/2 L Fiskefond. 1/2 L Hvidvin. 1/2 L Fiskefond
Risotto med rødfisk

Risotto med rødfisk

De steger med på panden i yderligere et par minutter, hvorefter hvidvin og fond tilsættes lidt ad gangen
Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Tilsæt hvidvin og fiskefond og hakket tomat. fiskefond. hvidvin. Kokken har haft fødselsdag. I den anledning vil jeg rulle min 3-retters fødselsdags menu hen over bloggen i løbet af den næste uges tid, eller to
Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Thai fiskesuppe med tigerrejer og kokosskum

Tilsæt hvidvin og fiskefond og hakket tomat. fiskefond. hvidvin. Kokken har haft fødselsdag. I den anledning vil jeg rulle min 3-retters fødselsdags menu hen over bloggen i løbet af den næste uges tid, eller to
Søtunge og flamberede jomfruer

Søtunge og flamberede jomfruer

Når ilden har lagt sig så hæld fiskefond på. 12 jomfruhummer (kan erstattes med tigerrejer) 1 fed hvidløg 1 pastinak 2 gulerødder 1 stilk blegselleri 1 dåse tomatkoncentrat (70gr) 25 gr smør Havsalt og peber 2 ½ dl hvidvin 1 dl cognac 5 dl fiskefond 2 dl piskefløde 1 courgette 2 stilke blegselleri 600 gr søtunge smør (til stegning) Bræk halerne af jomfruhummerne og pil kødet ud af skallen og læg de pillede haler til side. Tilsæt hvidvin og kog lidt ind i 5-6 minutter. 2 ½ dl hvidvin. 5 dl fiskefond
Hummerbisque

Hummerbisque

Rør godt rundt i gryden, og tilsæt herefter vin og fiskefond. 1/2 flaske hvidvin - jeg brugte en rest champagne fra nytår. 1/2 liter fiskefond / bouillon (eller vand – og en bouillon-terning). 1/2 flaske hvidvin - jeg brugte en rest champagne fra nytår. 1/2 liter fiskefond / bouillon (eller vand – og en bouillon-terning)

Hummerbisque

fiskefond. hvidvin (tør). Tomatpuré tilsættes og "brændes" i kort tid (uden at tage farve) Så tilsættes hvidvin og fiske- og grønsagsfond sammen med timian
Så der fisk

Så der fisk

Laks og andre fede fisk kan ikke bruges til fiskefond. Ifølge min fiskehandler, kan en fiskefond godt stå natten over og simre, men