Hak skalotteløget fint, og kog skalotteløg, hvidvinseddike og fiskefond ind til det halve. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, hæld hvidvin over og dæk fadet med folie
Tilsæt hvidvin og fiskefond og hakket tomat. fiskefond. hvidvin. Kokken har haft fødselsdag. I den anledning vil jeg rulle min 3-retters fødselsdags menu hen over bloggen i løbet af den næste uges tid, eller to
Tilsæt hvidvin og fiskefond og hakket tomat. fiskefond. hvidvin. Kokken har haft fødselsdag. I den anledning vil jeg rulle min 3-retters fødselsdags menu hen over bloggen i løbet af den næste uges tid, eller to
Når ilden har lagt sig så hæld fiskefond på. 12 jomfruhummer (kan erstattes med tigerrejer) 1 fed hvidløg 1 pastinak 2 gulerødder 1 stilk blegselleri 1 dåse tomatkoncentrat (70gr) 25 gr smør Havsalt og peber 2 ½ dl hvidvin 1 dl cognac 5 dl fiskefond 2 dl piskefløde 1 courgette 2 stilke blegselleri 600 gr søtunge smør (til stegning) Bræk halerne af jomfruhummerne og pil kødet ud af skallen og læg de pillede haler til side. Tilsæt hvidvin og kog lidt ind i 5-6 minutter. 2 ½ dl hvidvin. 5 dl fiskefond
Rør godt rundt i gryden, og tilsæt herefter vin og fiskefond. 1/2 flaske hvidvin - jeg brugte en rest champagne fra nytår. 1/2 liter fiskefond / bouillon (eller vand – og en bouillon-terning). 1/2 flaske hvidvin - jeg brugte en rest champagne fra nytår. 1/2 liter fiskefond / bouillon (eller vand – og en bouillon-terning)
fiskefond. hvidvin (tør). Tomatpuré tilsættes og "brændes" i kort tid (uden at tage farve) Så tilsættes hvidvin og fiske- og grønsagsfond sammen med timian