En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Jeg er ret tilfreds med mine fiskefrikadeller – de er anderledes, smagfulde og nemme at lave. De er også dekadente, fordi de er blandet med laksestykker og mere komplekse end hvis man ‘bare’ købte en bøtte torskefars og stegte det
)Bland farsen meddild, salt og peber og form til frikadeller. 8 stk400-500 g Fiskefars2 dl DildSalt and peber1 dl SesamfrøOliven olie eller margarine til stegning
Kan pyntes med citron. Fiskefrikadellerne steges i lidt olie. Fiskefrikadellerne steges i lidt olie. Fiskefrikadeller 483 kcal pr. Fiskefrikadeller 483 kcal pr. 1450 kcal i alt400 gram Fiskefars 600 kcal1 stk porre 60 kcal1 stk peberfrugt 35 kcal3 stk snackpeber 105 kcal450 gram kartofler 360 kcal450 gram blomkål 110 kcal3 dl Neutral skyr 180 kcalsmag til med purløgsmag til meddildsmag til med citronsmag til med saltsmag til med peber. 1 peberfrugt og 1 porre snittes fint, og blandes med fiskefarsen. (der bliver cirka 18 små fiskefrikadeller)Dressingen blandes efter smag. Skyr, 1/2 tsk dijon sennep, salt, peber, citron, dild og purløg. 6 fiskefrikadeller, 150 gram kogte kartofler, 150 gram blomkål, 1 peberfrugt, og ca 1dl dressing. 1 peberfrugt og 1 porre snittes fint, og blandes med fiskefarsen. (der bliver cirka 18 små fiskefrikadeller)
Skrab dem og kog dem møre i saltet vand, hvorefter de vendes med smør og dild. Dild. de skal blot formes og smides på en pande med smør/olie og så ellers steges sprøde og gyldne på alle sider
Servér saucen til fiskefrikadellerne sammen med kogte kartofler og årstidens letdampede grønsager. Steg fiskefrikadellerne i smør ved middel varme i ca
Jeg var lidt skeptisk, da jeg stødte på denne opskrift på torskerognsfrikadeller, men de fungerer rigtig fint, og er et godt alternativ til de almindelige fiskefrikadeller
Bacon kan skiftes ud med kalkunbacon for at fiskefrikadellerne bliver sundere. Hak chili og dild fint og kom det i skålen sammen med citronsaft, salt og peber
Server de varme fiskefrikadellermed aspargeskartofler, persillesovs og sprød agurkesalat. Kog eddike op med sukker og tilsæt vand, dild, agurk og fintsnittet løg
I skal også lige have en hurtig og nem opskrift på nogle fiskefrikadeller. Makreldeller meddild. Men absolut varmt nok til en skovtur med eftermiddagskaffen