En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Hvis du ikke som jeg springer over hvor gærdet er lavest, så finder du her en god opskrift på fiskefrikadeller og de kan smages til med alt lige fra krydderurter til chili og citronskal
Spinatten smages til med salt og peber, og serveres til frisk pasta sammen medlaksen. Det er jeg tilhænger af, da det med at stå endnu tidligere op, når man allerede møder kl
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Brug en blanding af torsk og laks til fiskefrikadellerne. Fiskefrikadeller. Form fiskefarsen til frikadeller med en spiseske, og steg dem i gyldent smør ca
halvdelen medlaks. Steg fiskefrikadellerne gyldne i smør/olie og server dem med fx. Skær fisken i mindre stykker og læg dem i blenderen sammen med de øvrige ingredienser bortset fra sesamkerner, smør og olie
500 g torsk, rødspætte eller laks. 10 smør til stegningBlend eller hak fisken, rør det sejt med salt, og smag det til med peber. 1Servér med groft rugbrød, citron og remoulade
I en anden opskrift på hjemmesiden kan du finde den med røget laks og citron. Opskriften er ikke ny, men blev udviklet i forbindelse med min julekalender sidste år, og har været et kæmpe hit blandt min familie lige siden
Snit forårsløg, chili, feta og soltørrede tomater fint og bland det med farsen. Rens og snit salatingredienserne og anret salaten pænt på en tallerken sammen med frikadellerne
Fiskefrikadellermed råkost. Vil du være med i en lille bevægelse den næste tid. Laksesalat. Der er ikke nogen hemmelig facebook gruppe – og der er heller ikke nogle webinarer med mig