torsk eller sej. Server fiskepakkerne i papir med en klat hytteost og f. Her er fisken i selskab med en masse lækre forårsgrønsager og en frisk hytteostcreme
Læg fiskepakkerne i et ildfast fad. Krydr med salt og peber. Fisk i pakker 600 gr blandet torsk og laks2 tomater2-3 porrer100 gr grønne bønner4 kviste oregano1 citronOlivenolieSalt og peberOlivenoliePergamentpapirSkær fisken i lige store stykker
Hvis det skal være mere fedtfattig, bruges udelukkende saften fra fiskepakkerne. Rul rensede sej-fileter med frisk dild, og krydder med salt og peber fra kværn
Det er små fiskepakkermed grøntsager i ovnen. Fiskepakkerne. Fisken lægges ovenpå grøntsagerne i bagepapir og folie med estragon, hyldeblomstsaft, salt og peber
Èt stykke laks bliver straks til frokost sammen med den økologiske broccoli fra grøntkassen. Resten af laksen kommer på køl til i morgenog torsk og rødspætte fryses til lidt senere på ugen