Husblas ligges i blød i koldt vand. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Pisk den fedtreduceret piskefløde til flødeskum. Husblas. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade med tunmoussen og en spinat bund
Kom dejen i en stor springform med bagepapir i bunden. Vrid husblas og smelt over vandbad. Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Vend et par spsk flødeskum i chokoladen, og resten i ostebladingen. Læg husblasen i blød. Jeg kom helt tilfældigt forbi programmet “Fionas himmelske kager”, og hun lavede en lækker cheesecake med brombær og hvid chokolade
opvarm jordbær med flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes medhusblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Cremen piskes op og vendes sammen medflødeskum inden brug. Hældes i en skål hvor den udbløde husblas tilsættes samt den hvide chokolade og det røres sammen
Bunden må ikke være for tynd, og cremen skal ikke bare være ren flødeskum. Jeg har efterhånden lavet den et par gange nu, og hver gang med lige stor succes