medkogtekartofler, rødkål, grøntsager ogbrunedekartofler. Hvilke der virker og hvilket der er det bedste skal jeg undlade at udtale mig om, men jeg kan godt stege en flæskestegmed sprød svær
Brun sovs, hvide ogbrunedekartoflerogrødkål. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
Rødkål. Har du en kæmpe gryde hvide kartofler, vil jeg dog tænde for dem lidt før, du går i gang med de brune, da de tager lidt længere tid om at komme i kog
Vi skal derfor både have andesteg, flæskestegog farseret kalkun. Oskar og jeg er stået tidligt op, så jeg kan få ordnet de sidste sager inden huset fyldes med gæster i eftermiddag
Skulle du have lyst til at forbryde dig mod amagermaden, kan du komme alt imellem de to skiver brød – ost, pølse, skinke, laks, roastbeef, leverpostej, flæskesteg, humus, agurk, tomat, chokolade, marmelade – kun fantasien sætter grænser
I denne version er det pakket ind i bacon og serveres i tykke skiver - virkelig værd at tilføje til julebordet uanset om man spiser and, flæskesteg eller begge dele
Jeg hader det, når jeg får serveret ribbenssteg eller flæskesteg, og sværen ikke er sprød. Opskrift ribbensteg ribbenssteg med sprød svær og synderjysk rødkål
Der spises havregrynskugler, klejner, brunkager, pebernødder, risengrød, æbleskiver (som i går) and/medister/flæskesteg, kartofler, brunekartofler, rødkål, brun sovs og risalamande
And ogflæskesteg ud af fryseren. Opvarm rødkålmed appelsinsaft, lidt stødt nelliker og kanelstangen. Og jeg starter med at spole tiden tilbage, og lige vride det sidste ud af julen