Om man kalder det panna cotta, fromage, mousse eller budding, er vidst et fedt i dette tilfælde. For da jeg skulle igang ved gryderne, opdagede jeg at der skulle fløde i også
Hæld mælk og fløde i en gryde sammen med vanille, rørsukker, kanel, kaffepulver og salt. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Hæld mælk og fløde i en gryde sammen med vanille, rørsukker, kanel, kaffepulver og salt. Lad chokoladebuddingen køle helt af –og sæt den gerne i køleskab inden du serverer dem
Den er lavet af mælk eller fløde, sukker samt æg og smages til med vanilje og andre lækkerier. Flan bages i vandbad i små portionsforme og serveres som små, blævrende buddinger
Pisk fløden til en let skum og rør det sammen med chokoladeblandingen til den er ensartet. Hæld buddingen i en smurt form og stil den i køleskabet til den er stivnet, gerne til næste dag
Penna Cotta er utrolig let at tilberede, og det er en blanding mellem en fløderand og en budding. Panna cotta er en italiensk dessert, og oversat betyder Panna cotta kogt fløde