Hæld fløde og mælk i samtgrønsags bouillonterning og muskatnød, lad det småkoge i ca. Nu er der sæson for svampe og de smager så fantastisk, især sammen med lidt fløde går de to ting godt hånd i hånd
en af dem med både fløde, smør og parmesan. SMØRSAUCE. SMØRSAUCE. Stil du dybe tallerkner klar, med en spiseske hælder du lidt smørsauce i hver tallerken og fordeler det, så bunden er dækket af et tyndt lag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Fløde og tomatpuré blandes, og der krydres med salt, peber, basilikum, revet muskatnød og paprika. Det svarer vel lidt til at være konditor og presse flødeskum ud af de der
Muskatnød, stødt. Hæld væden fra til sauce, og lad stegen hvile ca. Smag saucen til. Anret på et fad, eller portions-anret med oksefilet, rodfrugterne, og server med sauce, og hjemmelavet agurkesalat, se min opskrift