Vaniljecremen koges og stilles på køl tilså den er helt kold. Herefter lægges en lagkagebund ovenpå, hvor lidt af makronerne knuses på og den smøres med den resterende flødecreme
Når bundene er helt kolde piskes fløden. Det mørke chokolade gav en god bitterhed til den søde marengs, og de friske danske jordbær gav en god syre til kagen
varm op indtilfløden begynder at hæve, tag den af varmen og lad den køle ned i nogle minutter. Hæld fløden i en gryde, flæk vaniljestangen, skrab kernerne ud og kom både kerner og stang i
Pisk flødentil let skum - husk det skal blive til en creme, og må endelig ikke blive for fast. Jeg troede et kort øjeblik vi kunne klare den med flødeboller, men dén gik ikke
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkagetil fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
Varm fløden op til lige under kogepunktet. Blend evt nougat-ckokofløden for at gøre den homogen. Dagen efter min kæreste friede til mig havde min niece fødselsdag
Pisket fløde +. Æg og sukker piskes godt og de knuste tvebakker tilsættes. Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,
Pisk flødentil en let skum og vend den græske yoghurt i. Rør den lune brombærpuré i en lille del af flødemassen, hvorefter det vendes forsigtigt over i resten af flødemassen
Pisk flødentil let flødeskum og vend den sammen med mokkacremen ad tre omgange. Jeg kender Kontra Coffee helt tilbage fra dengang hvor de startede op, for da var jeg selv ansat inde på Café Europa i hjertet af København