Fløden piskes imens til en let skum. En af de kager som jeg ville lave, tog udgangspunkt i en stor pose valnødder i min køkkenskuffe som trængte til at blive brugt
Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
) Piskes den resterende flødetilflødeskum. fløde. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Hakket chokolade, smør og fløde smeltes ved lav varme i en gryde, hvorefter denne ganache fordeles ud over kageoverfladen i et jævnt og forholdsvis glat lag
{ vegansk og uden tilsat sukker }. Denne lækre chokoladeis er lavet på blot fire ingredienser. ‘Nicecream‘ er egentlig bare sund is, der er lavet på naturlige plantebaserede ingredienser
Pisk flødentil skum og vend kondenseret mælk, vanilje og hindbærsaft i. Puréen, som er tilbage i sigten, skal ikke bruges i kagen, men kan serveres som tilbehør
I weekenden blev der lavet fastelavnsboller med fløde, til stor glæde for familien. Når melet er tilsat, skal det “ristes” godt af – uden at tage farve
Rør i flødentil det emulgere til en ensartet masse. Bring forsigtigt fløden i kog (rør som bare fanden så det ikke brænder på) og hæld den straks over den revne chokolade