Husk at efterlade plads til bundene, heller lidt for lidt fyld end før meget. Så fik jeg endelig tid til at lave nytårsflødeboller – tak til mor og far, som passede babyalarmen, mens jeg legede i køkkenet i små fire timer
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Kom skummet i en sprøjtepose og fyld chokoladeskallerne næsten op til kanten. Det kan være svært at overtrække flødeboller med chokolade – det problem kommer vi udenom ved at støbe halv-chokoladekugler i en silikoneform
Og det skete sidste gang, da Ditte lavede chokolademuffins med flødebolletopping. Fordi de bedste flødeboller er dem med marcipanbund, blev jeg hurtig enig med mig selv om, at muffinsene skulle være med marcipan
Jeg troede et kort øjeblik vi kunne klare den med flødeboller, men dén gik ikke. Jeg giver dem også en stang vanilje og et skud citron eller lime i, fyldet må endelig ikke blive for sødt, så mister kagen sin friske karaktér
Fyld. Som en lille ekstra ting (og et eksperiment) lavede jeg disse p-flødeboller, som egentlig er en klassisk flødebolleskum, men med en ret speciel bund, nemlig en p-tærte
Ikke at forglemme deres flødeboller med timian-cookie eller butternut squash marengs smag. Bestil en af deres friskpressede juice eller smoothies, en af deres friske tortilla wraps med forskelligt fyld (10,95 dollar) eller deres pandekager med frisk frugt. Vi bestilte 3 forskellige som alle sammen havde masser af smag og var fyldt med friske råvarer fra det asiatiske køkken. Derudover fik vi også en falafelsandwich skåret over i to halve med samme pitabrød og fyldt med hjemmelavede falafler, salat og tahindressing (10 dollar). Du betaler 12-14 dollar for en pizza med den sprødeste bund og det lækreste fyld. Hjemmelavet pasta (15 dollar), risotto (16 dollar) og tortellini med spinat (15 dollar) og stenovnsbagt pizza med det lækreste fyld (13-17 dollar)
Jeg sad og prøvede at “opfinde” en lækker flødebolle, og lige pludselig slog det mig, at hvis man lavede en kransekage som til en flødebollebund, kunne man jo lave et lille hul i midten og fylde nougat i og så komme chokolade på bunden – og vupti, så var der kransekagemedaljoner