På den måde får jeg en cremer flødeost konsistens, med en lidt syrlig smag, så det kan sagtens gå i stedet for græsk yoghurt eller creme fraiche, så ville jeg bare ikke dræne det helt så meget
Fyld bryst med flødeost pak ind i bacon og i ovnen med den. Så skal du putte cremefine 7% i som sovs, og server ris til eller hvad du kan lide. Kyllingefilet sovset ind i en god barbecue sauce i et fad med sølvpapir, 100 grader i 3-4 timer eller til det falder fra hinanden = pulled chicken. Så skal du putte cremefine 7% i som sovs, og server ris til eller hvad du kan lide
Hælder du lidt hvidvin ned i fadet, får du en dejlig sky, der kan bruges til en meget lækker sovs. 1/2 bakke flødeost med hvidløg/pikant/krydderurter. 1/2 bakke flødeost med hvidløg/pikant/krydderurter
- Jeg er ikke glad for omelet, og det hjælper ikke at det er pakket ind i kødsovs. Lægges i lag med kødsovs og mornaysovs (eller lav en bechamel sovs), øverst drysses revet ost