Muslingerne bliver i den store gryde med låg på for at holde varmen. tør hvidvin. Det hele vendes sammen med muslingerne og den finthakkede bredbladet persille
Til sidst jævnes flødesaucenmed en almindelig meljævning eller evt. Lad være med at komme salt i inden det har kogt op, bacon og bouillon kan nogle gange bringe salt nok til retten
Lad dem få lidt stegeskorpe, og hæld så hvidvin ved. Smag til med salt og peber. Server med kyllingeskiverne ovenpå og den hakkede persille – og liiige et skud friskkværnet peber
Flødesauce burde være en menneskeret, for hold da op, hvor det bare smager lækkert. Herefter tilsættes hvidvinen, som lige koges op og så tilsættes fløden, peber og boullionterningen
Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken. Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber
Jeg var meget imponeret over den pastaret, jeg valgte, da jeg ikke sad tilbage med en følelse af at være total overmæt af en fed flødesauce, da jeg havde spist op