Pasta penne i svampeflødesaucemed broccolibuketter. Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
Værsgo’ her får I endnu en opskrift med min nyopfundne proteinrige “flødesauce” (blendet hytteost). I har stemt på, hvilken pastaret, I ville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, frisk persille, øko bacon og sojaristede pistacienødder
eks at underlade æbletern, tilsætte aubergine, svampe eller andre grøntsager, hvorefter den er super lækker sammen med nye kogte kartofler og et par veggiedeller
Tilsæt derefter oksekød, svampe og squash og sauter igen i nogle minutter. Endnu engang har jeg brugt det smarte trick med at blende hytteost, for at få en mere proteinrig flødesauce
Kom Noilly Prat på, og lad alkoholen koge fra inden fløde og fond tilsættes sammen medsvampene. Herefter opvarmes en god klat smør sammen med lidt olie i en pande ved god varme, og kartoflerne smides på sammen med salt og peber
Med et mandolinjern er det nok nemmest. Lad alkoholen koge fra inden svampene ryger samme vej. Tag dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir
Flødesauce burde være en menneskeret, for hold da op, hvor det bare smager lækkert. December er bestemt en dejlig måned, men alle butikkerne forsøger på bedste vis at mindske min juleglæde ved, at starte med julepynt og juleslik allerede i oktober
Smag på flødesaucen og giv den evt. Hak så svampene fint, og sæt sødkartofler og svampe til side, mens du hakker løgene og cirka to kviste frisk rosmarin fint (den tredje kan du bruge til at pynte) og varmer olie i en stor pande
Jeg fik ravioli med portobello svampe og en lækker flødesauce. Vi har tit gået forbi med hunden, og syntes der så så hyggeligt ud, så vi bestilte bord, og endte med at få en skøn aften
Lækker pastaret med kylling og svampe. Rigtig lækker med en frisk salat til eller noget grov grønt. Opskrift på en lækker og nem aftensmad med kylling og svampe