Vend et par spsk flødeskum i chokoladen, og resten i ostebladingen. Jeg kom helt tilfældigt forbi programmet “Fionas himmelske kager”, og hun lavede en lækker cheesecake med brombær og hvidchokolade
Pisk piskefløden til flødeskum sammen med citronskal og vaniljekorn. Fordel cirka en tredjedel af flødeskummet på en af bundene, og put så halvdelen af de resterende hindbær på
Eftersom opskriften indeholder både smør, fløde og chokolade, skal de hverken serveres med clottede cream, creme friaice, flødeskum eller jordbærmarmelade, men bare som de er, nybagte og måske med et tyndt lag smør
Når tiden er inde til servering af panna cottaen så kommes der lidt citron sirup på toppen og måske en spiselig blomst eller lidt flødeskum uden sukker
Så vender man flødeskummen i chokoladen, og tilsidst vender man også æggehviderne i. Så pisker man fløden til flødeskum i en skål for sig, og æggehviderne skal piskes stive, i en anden skål
lidt flødeskum og friske jordbær. Kagen er glutenfri og uden tilsat raffineret hvidt sukker. En lækker chokoladekagemed jordbærmousse… Desværre var den bare lavet med sukker og gluten…