I min fryser lå ¼ hjerte af et 1 år gammelt ungdyr af Aberdeen Angus-kvæg. Tænkte at det skulle bruges en vinterdag hvor der var tid til at lave simremad
Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Grøntsager, pasta, masser af persille og flødesovs. rigtig godt. 2 personer200 g pasta125 g groft revne gulerødder150 g porrer eller forårsløg i skiverEt lille bundt persille – hakket2 fed hvidløg knust150 g rodselleri skåret i tern½ dl olivenolie 1spsk
Men så kan man jo gå ind og lave maden – og man kan hurtigt lave den her sovs – en let flødesovs med smag af rosmarin og citron – selvom det kød, man har på lager ikke giver ‘noget at lave sovs af’
Kylling i tomat-/flødesovs serveret med ris og frisk grøn salat. I denne uge skal jeg have smagt en af de nye glutenfrie pasta/spaghetti varianter fra Urtekram