Fordel remoncen på hele dejens flade. Forleden faldt jeg over et billede af sunde kanelsnegle på instagram, som min søde veninde fra Aarhus, Mette Kjeldsen havde uploaded
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, tryk dem flade og drys med lidt ost og oregano. (Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle
Derefter sættes de på en bageplade og trykkes lidt flade. Jeg er kæmpemæssig fan af kanelsnegle, og det er det første jeg tænker på når du siger bagermad, altså lige efter tebirkes, hvis jeg skal være sådan helt ærlig
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade med hånden. Det er små snegle af butterdej, som er rullet med fyld af hakket oksekød, krydderier, ost og tomat pure
Læg dem på bagepapir med lidt afstand imellem og klem dem let flade til ca. Derfor har jeg til jer i dag en opskrift på nogle virkelig lækre kanelsnegle
Hæld dejen ud på en meldrysset overflade og ælt den godt til dejen er smidig. Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen
Stykkerne lægges på papiret og trykkes dernest flade med hænderne. Den skal ikke dække hele dejen, da smøret ellers løber ud, når sneglene kommer i ovnen