Jeg lavede en hummersalat ud af kødet fra hummeren til julefrokosten dagen efter. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs
Nu til hovedretten hvor jeg må indrømme at jeg har en stor svaghed til husets Peberbøf som bliver smurt ind i en hjemmelavet peberblanding og cognac flamberet ved bordet og bliver serveret med håndskårne pomfritter og en cognac portvinssovs af skyen fra bøffen
Servér med et dejligt stykke kød og en god sovs, og så er velsmagen hjemme. Pangasius med flamberet champignonsauce, purløgskartofler og asparges Vores fiskeleverandør svigtede os
Servér med et dejligt stykke kød og en. Kalveschnitzler med kartofler fra De Kanariske Øer og flamberet svampesauce Lækre, lækre, lækre kartofler, og kønne tilligemed
Hovedretten til gengæld blev til en tung bastard i form af en Peberbøf flamberet on the site, med lækre sprøde fritter og nogle grillede sommerløg og radisser