Flamberet kød opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

Jeg lavede en hummersalat ud af kødet fra hummeren til julefrokosten dagen efter. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Tá så meget kød som muligt ud fra skallerne, der er et utal af videoer på Youtube. Gem kødet til senere, samt alt det væske der er med
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Når kødet tages ud af ovnen, vil der være en del saft fra kødet som bruges til at lave en sauce. Steg kødet i smør på en pande
Søtunge og flamberede jomfruer

Søtunge og flamberede jomfruer

12 jomfruhummer (kan erstattes med tigerrejer) 1 fed hvidløg 1 pastinak 2 gulerødder 1 stilk blegselleri 1 dåse tomatkoncentrat (70gr) 25 gr smør Havsalt og peber 2 ½ dl hvidvin 1 dl cognac 5 dl fiskefond 2 dl piskefløde 1 courgette 2 stilke blegselleri 600 gr søtunge smør (til stegning) Bræk halerne af jomfruhummerne og pil kødet ud af skallen og læg de pillede haler til side
Marinerede hvidløg

Marinerede hvidløg

Kalveschnitzler med kartofler fra De Kanariske Øer og flamberet svampesauce Lækre, lækre, lækre kartofler, og kønne tilligemed
Restaurant Mellemrum i Aarhus

Restaurant Mellemrum i Aarhus

Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs
Klassisk Bistro i Aarhus

Klassisk Bistro i Aarhus

Nu til hovedretten hvor jeg må indrømme at jeg har en stor svaghed til husets Peberbøf som bliver smurt ind i en hjemmelavet peberblanding og cognac flamberet ved bordet og bliver serveret med håndskårne pomfritter og en cognac portvinssovs af skyen fra bøffen

Panorama Restaurant Munkebjerg

Hovedretten til gengæld blev til en tung bastard i form af en Peberbøf flamberet on the site, med lækre sprøde fritter og nogle grillede sommerløg og radisser

Klassisk Bistro

Bøffen serveres rød, meget rød og mange synes måske nok at det er i overkanten, men kødet er så mørt at det smelter på tungen