Hæld dejen ud på bordet uden at røre for meget ved den og skær den til enten flutes eller boller. Det her er grundopskriften, men jeg har flere gange lavet brødene med kerner, fuldkorn, soltørrede tomater, pesto og lign
De fleste (og nemmeste) opskrifter på tapas, som jeg fandt består flutes som "bund". som oliventapenade, laksetatar, pestomed chorizopølse, forskellige oste og meget mere
De sprøde flutes er lagt i fryseren og skal grilles i skiver og nydes med tapanade og pesto. Disse sprøde rugbrødsflutes bagte jeg igår, mens ældstebarnet lavede oliventapenade og pesto
Til frokost spiste vi en god gang fish and chips før vi købte ind til den helt store guldmedalje. Vi nød virkelig vores eftermiddag på markedet, og alt personalet i boderne var rigtig søde til at give os smagsprøver på alt lige fra lækre oste, pølser, pesto til vafler og kager
Egentlig var mit mål også at bage eget flutes, men jeg får altid fyldt programmet fint ud på en fridag – og samtidig fik jeg dette brød foræret da jeg handlede hos den græske vogn i Kvickly, så skal det da ikke gå til spilde
Dertil brændenælde flutesmed brændenælde pesto. Der blev skåret lidt huller i brøden og puttet brændenælde pesto i hullerne, ligesom man ville gøre, hvis man selv lavede hvidløgs flutes