Flydende dej opskrifter

Brownie med et indre af flydende karamel

Brownie med et indre af flydende karamel

Dej. Det er en brownie-lignende kage, hvor der i midten er et lag flydende karamel. Vend til sidst melet i dejen med en dejskraber, så al luften ikke slås ud af dejen
{ Magic Cake } - 1 dej 3 lag

{ Magic Cake } - 1 dej 3 lag

Meget flydende. Det en meget 'suppe' agtig dej. Smør en form og drys den med mel og hæld dejen deri. Dejen deler sig i ovnen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg brugte det til suppe, men har også serveret det til min mosters fantastiske tunmousse (mere om denne i en anden blog - dejlig retromad)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Så er vi kommet hjem fra to dejlige uger i Jylland. 1 spsk flydende honning. 1 spsk flydende honning. Vi fejrede det med at spise frokost i Torvehallerne med confit de canard sandwich og brombær og nektariner til dessert
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

formene og ikke længere er flydende. hvedemel og måske lidt hindbær i dejen. Lad dejen hvile i. Fordel dejen i de (smurte) forme og bag dem ved 240 grader i 10
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Ælt dejen på køkkenbordet og tilsæt mel til du har en glat dej, der slipper bordet. Del herefter dejen i ti dele og form den til pølsebrød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Når du tager dem ud af ovnen virker er de stadig lidt flydende, men når kagerne bliver kolde, størkner de bliver faste
Nutella Cupcakes

Nutella Cupcakes

Din buttercream vil på et tidspunkt blive meget flydende og skille, men du skal bare piske videre – den samler sig igen efter noget tid
Nem, sund og svampet banankage

Nem, sund og svampet banankage

Varm kokosolien eller smøret op, så det bliver flydende. Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

mit brød er færdigt, men det er klistret og flydende indvendigt. Du kan dog godt lade dejen overnatte i køleskabet
Chokoladekage

Chokoladekage

Hæld melet i lidt ad gangen, og rør det til en flydendedej. Mælk (der er ikke mælk i opskriften herunder) kan udskiftes med et sojaprodukt eller kokosmælk – det giver en dejlig smag
Bananpandekager

Bananpandekager

Pisk bananmos, æg, havregryn, mel, kardemomme og salt sammen til en tyk, flydendedej. Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en dejlig svampet konsistens
Lækker og sund gulerodskage

Lækker og sund gulerodskage

Udsten de friske dadler og bland dem sammen med æg, avokado og det flydende fedtstof i en foodprocessor/stavblender
Sunde kanelsnegle

Sunde kanelsnegle

Den vigtigste huskeregel, når man laver en gærdej er, at den skal æltes tilstrækkeligt, om så din røremaskine skal hoppe og danse eller om du skal træne dine armmuskler ekstra meget
(Dessert) chokoladekage med kakaomælk

(Dessert) chokoladekage med kakaomælk

Det er vores fredagskage fra den sidste fredag i vores ferie, hvor vi stadig var på den fantastiske bondegård i Nordjylland og fik besøg af de dejligste venner
Blåbær Muffins

Blåbær Muffins

Mel, vanillie, bagepulver, salt røres i den flydendedej. Mor, blåbærkage smager dejligt. Tilsidst røres blåbærrene i dejen