Dej. Det er en brownie-lignende kage, hvor der i midten er et lag flydende karamel. Vend til sidst melet i dejen med en dejskraber, så al luften ikke slås ud af dejen
Så er vi kommet hjem fra to dejlige uger i Jylland. 1 spsk flydende honning. 1 spsk flydende honning. Vi fejrede det med at spise frokost i Torvehallerne med confit de canard sandwich og brombær og nektariner til dessert
formene og ikke længere er flydende. hvedemel og måske lidt hindbær i dejen. Lad dejen hvile i. Fordel dejen i de (smurte) forme og bag dem ved 240 grader i 10
Min gode veninde Sara laver en rigtig dejlig cheesecake, som har inspireret mig til at lave en ernæringsforbedret udgave af den traditionelle cheesecake med flødeost og digestive kiks
Hæld melet i lidt ad gangen, og rør det til en flydendedej. Mælk (der er ikke mælk i opskriften herunder) kan udskiftes med et sojaprodukt eller kokosmælk – det giver en dejlig smag
Pisk bananmos, æg, havregryn, mel, kardemomme og salt sammen til en tyk, flydendedej. Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en dejlig svampet konsistens
Den vigtigste huskeregel, når man laver en gærdej er, at den skal æltes tilstrækkeligt, om så din røremaskine skal hoppe og danse eller om du skal træne dine armmuskler ekstra meget
Det er vores fredagskage fra den sidste fredag i vores ferie, hvor vi stadig var på den fantastiske bondegård i Nordjylland og fik besøg af de dejligste venner