Flydende glukose opskrifter

Helt i kage......

Helt i kage......

-(Har egentlig lavet toppingen før med friskost, smør og flormelis, men den duede bare ikke i dag, - den var så flydende at den stille og roligt flød af min muffin
Kaffe og kage - frem og tilbage

Kaffe og kage - frem og tilbage

40 g flydendeglukose. Vand, sukker, glukose og vanillekorn koges i en gryde uden låg til det når en temperatur på 117 grader. 40 g flydendeglukose
Rabarberbomber

Rabarberbomber

Piskefløden piskes til meget let skum (skal næsten være flydende). 150 g glukose. Mørdejsskaller. Smør, flormelis og salt røres sammen på røremaskine
Flødekarameller i mikroovn

Flødekarameller i mikroovn

Flydende akaciehonning har ikke lige så meget honningsmag. Nogen bruger glukose sirup i karameller. Som lovet, er her en opskrift mere, på kage, man kan lave i mikroovn
Lagkage med blåbærmousse og chokoladeganache

Lagkage med blåbærmousse og chokoladeganache

Så kan den anvendes til at smøre op med inden du overhælder kagen med den flydende ganache. Ganache er blot en blanding af chokolade og fløde, tilsat til glukose, men som røres sammen på en måde, der gør, at du får det her helt særlige blanke og glasuragtige overtræk
Fransk nougat med mandler, pistaciekerne og tørret papaya - den lidt bløde slags

Fransk nougat med mandler, pistaciekerne og tørret papaya - den lidt bløde slags

150 g fast hvid honning250 g sukker50 g flydendeglukose (Jeg har købt det hos specialkøbmanden)1½ æggehvide - passer til et bæger pastauriseret30 sukker100 g usaltede pistaciekerner100 g let ristede mandler100 g tørret kandiseret papayafrugterLidt hvedmelMandlerne ristes let på en pande. Honning, sukker og glukose varmes op i en gryde - det skal koge kraftigt i 8 min
Ægte fransk nougat

Ægte fransk nougat

Jeg har også hørt at glukose (sirup) er perfekt til hjemmelavet nougat, så næste gang skal jeg prøve med det i stedet for honning eller almindelig sirup
Spejl blank glaze

Spejl blank glaze

Den skal være godt lun og flydende. Glukosen tilsættes og røres med ud. 175 g glukose sirup. Jeg er forelsket
Fransk Nougat

Fransk Nougat

1 dl flydende honning. 1 dl flydendeglukosesirup. Kog sukker, honning, glukose og vand i en gryde til sukkerlagen er 148 grader. 1 dl flydende honning. 1 dl flydendeglukosesirup
Mine bedste flødeboller

Mine bedste flødeboller

Hvis chokoladen må være mere flydende, kan man tilsætte lidt mere kakaosmør. som sukker og glukosesirup
5 flade flødeboller..

5 flade flødeboller..

80g flydendeglukose 60g vand150g sukkerkorn. Gentag efter mig. Fem Flade Flødeboller på et Fladt Flødebolle Fad

Det Store karamelsnegleprojekt II

Sukker og flydendeglukose kommes i en gyde over middel varme. Dag 2Så blev det dag to i vores karamelsnegleprojekt