-(Har egentlig lavet toppingen før med friskost, smør og flormelis, men den duede bare ikke i dag, - den var så flydende at den stille og roligt flød af min muffin
Flydende akaciehonning har ikke lige så meget honningsmag. Nogen bruger glukose sirup i karameller. Som lovet, er her en opskrift mere, på kage, man kan lave i mikroovn
Så kan den anvendes til at smøre op med inden du overhælder kagen med den flydende ganache. Ganache er blot en blanding af chokolade og fløde, tilsat til glukose, men som røres sammen på en måde, der gør, at du får det her helt særlige blanke og glasuragtige overtræk
150 g fast hvid honning250 g sukker50 g flydendeglukose (Jeg har købt det hos specialkøbmanden)1½ æggehvide - passer til et bæger pastauriseret30 sukker100 g usaltede pistaciekerner100 g let ristede mandler100 g tørret kandiseret papayafrugterLidt hvedmelMandlerne ristes let på en pande. Honning, sukker og glukose varmes op i en gryde - det skal koge kraftigt i 8 min
Jeg har også hørt at glukose (sirup) er perfekt til hjemmelavet nougat, så næste gang skal jeg prøve med det i stedet for honning eller almindelig sirup