Påskedagene nyder jeg i sommerhus med min familie og i går aftes skulle vi have påskelam - hertil serverede vi bagte kartofler og hjemmebagt foccaciabrød
Skønt foccaciabrød. Jeg ELSKER lemonade. Og især denne opskrift, den er så frisk og lækker. Og passer perfekt til varme sommer dage, som forhåbentlig snart er ovre os
På brød, boller, foccacia og det, der er værre. Alt min kreativitet og indre Ursula Urkvinde så ikke kunne finde på andet end stakkevis af ristet rugbrød eller toast med minarine, det er noget andet, pointen er her, at jeg ikke var ”mæt” på flere planer
Egentlig blev disse basser kreeret tidligere idag, fordi jeg for det første havde tidligere fri fra skole, for det andet fordi jeg havde en ustyrlig lyst til at bage, for det tredje fordi jeg havde endnu mere lyst til at eksperimentere OG lave brød samtidig, og for det fjerde fordi vi her i aften får besøg af svigerforældrene, som kommer til mad, hvor der gerne lige skal være lidt brød til også
Du kan bruge damp både når du bager brød, foccacia, småkager, kanelsnegle, tærter mm. Dampning er en tilberedningsmetode, som er god til især bagning af brød, fisk og kød
Godt foccacia eller landbrød smaker nydelig til, spesielt når brødet dyppes i kraften. Å spise blåskjell i vannkanten føles ut som noe av det mest naturlige i verden
Selve brødet. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. Fordel resten af olien og godt med salt, peber og paprika over brødet og lad det hæve tildækket i yderligere 15 minutter