Fondipan (Som er en blanding af fondant og marcipan (hvis man vil overtrække kun med marcipan er det vigtigt at man laver overtræksmarcipan, for eller vil den sprække og være MEGA træls)
Denne anvendes til run-out teknik på fondant, eller lavet ovenpå bagepapir. Det er vigtigt at du ikke pisker blandingen, men rører forsigtigt sammen med ske, ellers kan der dannes luftbobler (jvf ovenstående billede)
Selve det hvide lag på cupcakes har jeg rullet af en almindelig fondant. Mønsterne har jeg lavet af diverse kage grej, som du kan se på det nederste billede
rund kage med en lille flyver og ved siden af en lille kanin i fondant i toppen. Jeg valgte at anvende en cake dummy istedet for at lave det af kage, for at den kunne stå skråt / svævende på kagen, uden at den var tung og klodset med for meget til at understøtte den skrå position
Hvornår startede du med, at bruge fondant/marcipan til, at dekorere kager. dk, fra hvordan du laver hjemmelavet marshmallow fondant til hvordan du modellerer en bamse i fondant
Fondant/Sugar Paste. Jeg opfordrer dig til at skrive det i kommentarfeltet herunder, så kårer jeg en vinder for den mest fantastiske idé (efter min helt egen personlige mening), når valentinsdag er overstået… Der behøver ikke at medfølge opskrift eller billede – blot en nøje beskrivelse af din idé