Det er desværre alt for sjældent at sådanne arrangementer, som Food Festiv… Læs mere . Nordens største madfest fandt sted i weekenden på Tangkrogen i Aarhus, og jeg havde glædett mig til denne begivenhed siden jeg så programmet for festugen
Vi gik imod et stort område med en masse lækre seafoodboder og fordrag om bæredygtig fiskeri. Vi var faktisk henne i den bod tre gange på vores tur rundt på festivallen, for det var bare vildt lækkert
Tusind tak til FoodFestival for invitationen og en skøn formiddag i grøden tegn. Som en forsmag på FoodFestival 2015 på Tangkrogen i Aarhus, inviterede FoodFestival's Pop Up restaurant til grøddag i deres meget flotte lokaler i Aarhus C. #foodfestival15 #smagaarhus
Og derfor røg FoodFestival ud i år til fordel for en række andre arrangementer. Så hvis nogen skulle få den tanke, at jeg har nedprioriteret FoodFestival i år, fordi jeg er hamrende træt af, at hvert andet ord i pressematerialet er ‘innovation’ og hvert andet ‘økologi’, så må den tanke stå helt for egen regning
Tangsalt og Grillkrydderi som topping (det jeg serverede til FoodFestival). Opskriften på vores 100% fuldkorns brød, som vi serverede for de friske foodfestival gængere
Min personlige historie fra FoodFestival - med dette brød. Samme dag ringer det danske hof, og informere om, at Prins Gemalen ønsker at smage på Nordisk Tang's produkter, og vil komme forbi vores stand på FoodFestival, søndag
Ud over at knejten havde første skoledag (siger den stolte far), så havde FoodFestival også inviteret til et lille bloggerarrangement ude på Marselisborg lystbådehavn
foodfestivalUhmmboxWorkshop. Det er #FoodCaring. Festivalens sætter fokus på den nordiske mad- og gastronomi ved at invitere nogle af de mest betydningsfulde nordiske avlere, kokke og producenter
Så synes jeg, at du skal komme forbi Lyngby Storcenter og være med til at pynte cupcakes med mig og smage på alle de lækkerier, som centret byder på når der er FOODFESTIVAL i påskedagene
De tre grundlæggere Sanne, Maria og Irina udgør Rub & Stub og beskriver sig selv som en socialøkonomisk madkulturvirksomhed, der sætter fokus på at styrke sociale madfællesskaber – i år står de bag Roskilde FestivalsFood Tour