Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Fingermad er en af mine yndlingsmåder at spise på. Vi havde købt noget rispapir og som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron
Fyld rispapiretmed sesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, asparges, frisk basilikum og ekstra sesam med en dressing af soya, ingefær, sesamolie, limesaft og chili
Rispapir til forårsruller. Server forårsrullernemed frisk koriander og dip. limesaft. Læg lidt kød på et stykke rispapir og rul herefter til en forårsrulle
Tag kyllingenaf panden. Forårsrullerne fungerer rigtig fint som aftensmåltid, men deres praktiske størrelse, gør dem også nemme at tage med på madpakke
Du skal ligesom mase peanutbutteren ind i soya'en med bagsiden af skeen. Dippen består af soya, peanutbutter, limesaft, chili og revet ingefær - den er altså virkelig prikken over i'et
Start med en halv lime, og her kan du så igen tilføje mere limesaft. Jeg lavede til aften friske forårsruller, som smager fantatisk, er sunde og dejligt mættende
Tag den af varmen. Men det smager jo faktisk godt, og vi havde læst lidt om det rundt omkring, og min kæreste havde set det blev lavet i morgentv, og så gik vi ellers i gang med at lede efter rispapir til at gøre forsøget