Disse veganske forårsruller smager herligt. I stedet for tofu kan du enten undlade det eller erstatte det med rejer, kylling, eller noget andet spændende
Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Så er det bare at gå i gang for den enkelte med at samle sin egen forårsrulle. Mit eget valg er en Riesling Leiwener Feinherb som passer perfekt til asiatisk mad og til de mange grøntsager og det lyse kød samt skaldyr
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Skær dernæst alle grøntsager og frugter ud i lange, tynde stave. Friske forårsrullermed en (anden) god dip / Kyllinge satay med peanutbutter dip / Asiatisk rejecocktail med avocado, kokos og mango / Thai beef salat
Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
Steg de færdigkogte brune ris i æg der slåes ud i panden, og når ægget er "suget ind", tilsættes alle grøntsagerne, deriblandt champignon, som skal være steg eller bagt allerede
Rør blandingen sammen med alle grøntsagerne på én gang. grøntsager efter eget valg. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast medforårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Læg derefter rispapiret på tallerkenen og fyld rispapiret med kød, nudler og grøntsager. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Forårsrullermed fyld af søde kartofler, linser og tahin dressing. I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts medMedfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad medMedfølelse, om jeg ville lave en madplan
Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Grøntsager, skåret i stave fx. Da jeg var i Barcelona for at besøge min søster, lavede vi disse superlækre friske forårsruller