Forårsruller med grøntsager opskrifter

Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Forårsruller

Forårsruller

Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Så er det bare at gå i gang for den enkelte med at samle sin egen forårsrulle. Mit eget valg er en Riesling Leiwener Feinherb som passer perfekt til asiatisk mad og til de mange grøntsager og det lyse kød samt skaldyr
Forårsruller med oksekød a la Diana

Forårsruller med oksekød a la Diana

Så kan man selv bestemme om tilbehøret skal være grøntsager, ris, råstegte kartfofler, salat o. Fortsæt med at lave alle forårsrullerne på sammen måde
Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Skær dernæst alle grøntsager og frugter ud i lange, tynde stave. Friske forårsrullermed en (anden) god dip / Kyllinge satay med peanutbutter dip / Asiatisk rejecocktail med avocado, kokos og mango / Thai beef salat
SUNDE FORÅRSRULLER

SUNDE FORÅRSRULLER

Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
vietnamesiske forårsruller med rissalat

vietnamesiske forårsruller med rissalat

Steg de færdigkogte brune ris i æg der slåes ud i panden, og når ægget er "suget ind", tilsættes alle grøntsagerne, deriblandt champignon, som skal være steg eller bagt allerede
Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Forårsruller med filodej (bagt i ovnen)

Rør blandingen sammen med alle grøntsagerne på én gang. grøntsager efter eget valg. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast medforårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Friske vietnamesiske forårsruller med peanutbutter sauce

Friske vietnamesiske forårsruller med peanutbutter sauce

Læg derefter rispapiret på tallerkenen og fyld rispapiret med kød, nudler og grøntsager. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller

Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Grøntsager, skåret i stave fx. Da jeg var i Barcelona for at besøge min søster, lavede vi disse superlækre friske forårsruller