Forkogte opskrifter

Mixed grill

Mixed grill

Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Rosmarin kartofler

Rosmarin kartofler

Nytårsaften fik vi nogle rigtige lækre værtindegaver, men den ene vist sig vist nærmere at være en "værtsgave"
Ægte Thailandsk Pad Thai (inklusiv chilipasta)

Ægte Thailandsk Pad Thai (inklusiv chilipasta)

Nu tilsættes hvidløg, tofu og de forkogte nudler. ca 300 gram forkogte nudler. Jeg ELSKER pad thai. Det er en af de retter vi spiste igen og igen i Thailand, da vi rejste rundt i sommers – og nu spiser igen og igen herhjemme Vi startede også hele turen ud med et madlavningskursus i Bangkok (læs mere her), som virkelig fik os fanget
Fedtfattig humus

Fedtfattig humus

(240g drænet vægt) forkogte kikærter150g skyr2 tsk. 0) 1 ds (240g drænet vægt) forkogte kikærter. Her er en opskrift på humus
De sprøde pomfritter

De sprøde pomfritter

Nå, så lykkedes det endelig. Vi har købt en fritøse og den skal naturligvis indvies med en omgang lækre sprøde pomfritter
Risengrød

Risengrød

Især ikke hvis du vælger at bruge Minutris som er forkogte grødris der af samme grund ikke skal koge mere end små fem minutter
Polenta

Polenta

Jeg bruger det forkogte. Første gang jeg fik polenta, tænkte jeg, at det i den grad også var sidste gang, for ærlig talt så syntes jeg, det smagte af … ja, ikke af noget
Kikærter i rød karry

Kikærter i rød karry

480 g forkogte kikærter. 480 g forkogte kikærter. Kikærter og karry er et rigtig godt mix, hvad enten du er til gul, rød elle grøn karry
Kikærtepostej

Kikærtepostej

Hæld de forkogte kikærter over i en skål, og blend dem med din stavblender. 1 dåse forkogte kikærter. 1 dåse forkogte kikærter
Thai inspirerede stegte ris med tigerrejer

Thai inspirerede stegte ris med tigerrejer

5 dl kolde forkogte ris. Server med et godt glas hvidvin til - Bon appétit 5 dl kolde forkogte ris. Efter eksamener og et travlt efterår/vinter vender jeg så småt tilbage med nye opskrifter