Forlorenhare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Der skal ikke være bacon under ”haren” kun rundt om på siderne og ovenpå
Du kan sagtens lave forloren skildpadde dagen før og så varme den, lige inden I skal spise. Tilsæt suppen lidt efter lidt under omrøring, til sovsen har den rette konsistens
Der skulle laves forlorenhare. Perfekte til middagsbordet, men også lækre i madpakken dagenefter. Så i stedet blev det til disse søde, sjove forlorne hareunger
Nå, men her har I så opskriften på hof-retten forlorenhare – direkte citeret fra mormor. I dagen anledning havde jeg valgt at lave vores mormors forlorne hare
Skuffelsen blev ikke meget mindre, da han senere opdagede, at hans udsagn tidligere på dagen, havde inspireret hans mor til at lave ForlorenHare til aftensmad
Jeg lavede forlorenhare til min familie, med kartofler, sovs, grønt og falafler. Jeg spiste dem som dunser til aftensmaden, og brugte dem på rugbrød dagenefter til frokost
Forlorenhare med appelsin En god, gammeldags ret på en ny måde. En virkelig lækker ret, og farsbrødet kan udmærket også bruges til frokost dagenefter – enten lunet eller koldt på et stykke rugbrød
Drop slankekuren
Jeg er på ingen måde fanatisk, men jeg spiser så ofte som overhovedet muligt efter stenalder principperne, dvs