Forloren hare med grøntsager opskrifter

Forloren hare

Forloren hare

Det passer dog også mig fint med, at dagens grøntsager ryger i kartoffelmosen, så skal jeg ikke lave salat ved siden af
Forloren hare a la farmor

Forloren hare a la farmor

Hæld lidt sauce i bunden af fadet og server resten ved siden af sammen med kartofler, grøntsager og ribsgelé
Forloren skildpadde

Forloren skildpadde

Klargør porren, skræl gulerod og selleri, pil løget og kog grøntsagerne op i vandet sammen med kød og salt og peber
Farsbrød

Farsbrød

Græsk farsbrød, farsroulade, forlorenhare. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Vegansk julemad og catering anno 2017

Vegansk julemad og catering anno 2017

Forloren steg. med æbler og svesker, lækker sauce, timian kartofler og rødkålssalat. Lune deller af fuldkorn, soya og masser af grøntsager
Farsbrød med spinat og feta

Farsbrød med spinat og feta

Gad ikke lave den gængse forlorenhare farsbrød. Grøntsager behøver du ikke servere til, der er jo spinat i farsen

Yoghurt-marineret Lammekølle

Forlorenhare m/ Lammekød. Lammekøllen kan tilberedes med eller uden ben. Bland alle krydderierne sammen med yoghurten og tilsæt presset hvidløg, revet citronskal (bedst med usprøjtet citron) og saften fra en citron

Lammebov med rødvinsovs

Forlorenhare m/ Lammekød. grøntsager. Drys med salt og peber og hæld rødvin og ½l. Så snart Spetzlerne kommer til overfladen tages de op med en hulske

Forloren hare m/ribsgele

Forlorenharemed appelsin En god, gammeldags ret på en ny måde. Bland farsen med løg, salt og peber, og form det til et ”brød”, som dækkes med kalkunbaconskiverne

Forloren hare og salat med fløde/citron dressing

Hvis ikke, så giv farsbrød og grøntsager ca. Dup dem tørre og dryp fløde-citrondressingen over salaten lige før servering, og server salaten som tilbehør til den forlorne hare

Forloren hare med ribsgele

Kog grøntsager til. Sæt “haren” i ovnen. Bland farsen med løg, salt og peber, og form det til et ”brød”, som dækkes med kalkunbaconskiverne

Grøntsagsrand med fars

Forlorenharemed appelsin. Rør det hakkede kød med æggehvide, mel, vand, salt og peber, og lad de hvile, mens grøntsagerne tilberedes