Serveres sammen med kogte kartofler, en smule tyttebærmarkelade, skysovs og WALDORFSALAT. Beklæd nogle muffinsforme (ikkepapir) eller RAMEKINERmed bacon og fordel farseni formene
Forlorenhare serveres traditioneltmed kogte kartofler og grønt og en klat ribsgelé. Men du kan også servere den med brunede kartofler og en god salat, f
Serveres medkartofler og sovs. Bland det med hakkekødet. En anden ting der er så godt ved farsbrød er, at det skal bare lige smækkes sammen og så i ovnen, så klarer det sig selv – og kartoflerne skal jo også bare stå og koge
Skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde med vand, så det dækker. Bland farsenmed løg, salt og peber, og form det til et ”brød”, som dækkes medkalkunbaconskiverne
Gad ikke lave den gængse forlorenhare farsbrød. Kan serveres med ovnbagte kartofler. Bland farsen op med æg, havregryn, løg, hvidløg, salt, peber og krydderierne
Da jeg forklarede ham, at det egentlig er det samme som vi her i huset kalder ForlorenHare, kunne jeg godt se på ham, at jeg lige havde punkteret hans ide, om at det var noget virkelig spændende og mandeagtigt