Forlorenhare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Steg ”haren” i ca. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forlorenhare
Efter et kvarter hældes madlavnings fløde og ribsgele ned langs kødet og den steges igen i en time. En af børnenes favorit spise og for den sags skyld også min egen er forlorenhare - har du kyst til at forsøge at lave det kommer opskriften her
Forlorenhare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Der skal ikke være bacon under ”haren” kun rundt om på siderne og ovenpå
Servér harerne med kartofler, saucen og lidt ekstra ribsgelé. Share this. Tag harerne ud, og sigt saucen som derefter koges op og tilsættes fløde og 1-2 spsk
Forlorenhare med appelsin. ribsgele. 3 spsk ribsgele. Forlorenharem/ribsgele. Print This Post. Hvis der anvendes en mager flæskefars i stedet, sænkes fedtindholdet, men det går også ud over smagen, og den holder sig jo under de 30 %
Haren serverede jeg med kartoffelbåde, ribsgele og hvidkålssalat. Smag den til med salt, peber, ribsgele og blåskimmelost - den skal være let sødlig, som en vildtsauce
Nå, men her har I så opskriften på hof-retten forlorenhare – direkte citeret fra mormor. Ribsgele. I dagen anledning havde jeg valgt at lave vores mormors forlorne hare
Da jeg forklarede ham, at det egentlig er det samme som vi her i huset kalder ForlorenHare, kunne jeg godt se på ham, at jeg lige havde punkteret hans ide, om at det var noget virkelig spændende og mandeagtigt
Forlorenhare med appelsin En god, gammeldags ret på en ny måde. Hvis der anvendes en mager flæskefars i stedet, sænkes fedtindholdet, men vi synes også, at smagen bliver ringere