Forret - Hummer bisque. (Hvis hummeren er kogt på forhånd, skal den bare tøes op og skilles ad. Forret. Kom hvidvin, fiskefond og vand fra hummeren ved
Forret - Hummer bisque. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Forretterne var velsmagende og veltilberedte. Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslinger med nudler og korriander
Vin til forretten. Gratinert hummer med spicy kryddersmør. Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. En nydelig 3 rettes meny, med smak av havet og en nydelig dessert
Forret - Hummer bisque. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Denne her ret er en simpel forret som er rigtig dejlig en lun sommeraften. Hummerkødet spiller rigtig godt sammen med de lækre sprøde solsikkeskud, ærteskud og brøndkarse og suppleres med lidt fedme fra smør og parmesan
Rejemousse er lige det, vi skal have til forret nytårsaften. Nu er det januar og tid til at slå kloen i de gode vintergrøntsager, så julefedtet hummer sig