Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til andmed rødkål og brunede kartofler samt ris a la mande til dessert
Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til andmed rødkål og brunede kartofler samt ris a la mande til dessert
Dette er medandre ord den helt store sund-og-smuk-suppe – what’s not to love. Her i weekenden landede Newlines nye løbekollektion til både herrer og damer i de skønneste forårsfarver
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Risotto spises som regel som tilbehør eller som en forret. Jeg har lavet risotto på smør, stegemargarine, olie og en blanding af olie og smør/margarine med godt resultat
Ønsker du ekstra tilbehør til retten, kan den komplimenteres med eksempelvis store rejechips (banh phong tom), som du finder i din asiatiske specialvarerforretning sammen medandre ingredienser såsom fiskesovs
Jeg remser lige vores forretter op her, og forklarer nogle af dem yderligere. Vi kom samtidig med et andet par, men tjeneren så helst, at vi kom ind i par, da vi ikke havde en samlet reservation
Sådan noget er en forretning for dem, så det er langt fra sikkert. Kartoflerne får en helt anderledes fast konsistens, som jeg er helt vild med, og de bliver på ingen måde for salt, selvom de er bagt i en enorm mængde salt
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars