Forret med crostini opskrifter

Crostini

Crostini

Begge dele serveres ofte som antipasto, som betyder ’før måltidet’, altså som forret eller en del af forretten
Prøv klipfisk på venetiansk manér

Prøv klipfisk på venetiansk manér

Serveres kold som en forret eller snack medcrostini (eller små stykker ristet brød). Rens fisken på et skærebræt og bank den derefter med en træske
Opgraderet stjerneskud

Opgraderet stjerneskud

den er fin til en solid frokost, men måske for meget til en forret – der kan du i hvert fald overveje at bruge den halve portion
Crostini med kyllingelever

Crostini med kyllingelever

Det der kyllingelevermos, du ved – det der italienske mos, man putter på de der små stykker ristet brød til forret nede i Talien
crostini med gedeost og citrontimian

crostini med gedeost og citrontimian

De går som en snack eller forret. Beklæd en bageplade med bagepapir. Man bliver aldrig træt at crostinis variationerne er uendelige

Ovenpå igen.

Så arrangerede vi forretten, den var godt nok anrettet på plastik platte, men vi synes bestemt det tog sig noget bedre ud på porcelæn

Reje Crostini

Et glas iskold tør og klar hvidvin er en fremragende ledsager til denne lille forret. Denne her ret kan jeg på ingen måde tage æren for – det er en af Jamie Olivers – men den er rigtig lækker, og er blevet en favorit her i huset, så den kommer med på bloggen