er jeg fan af disse blinis med kaviar og røget laks som en forret. Hvis du har lidt dej i overskud, kan du gemme det og bruge det til at bage pandekagermed
En slags medlaks og peberrodsost - det er god skik og brug med fisk til forretten. Smør tortillaen med osten, læg skiver af røget laks på (lakserester er ok), rul tortillaen sammen og læg dem på køl, mens du laver de andre tortillas
Blinis bliver nok oftest brugt som forret. En oplagt mulighed, er jo at servere sine kartoffel blinis medlaks og/eller stenbidder rogn, lidt cremefraiche, finthakket rødløg og citronsaft
Man kan både servere rullerne hele, og serverer dem som en forret eller skære rullerne ud i små skiver, og servere dem som snacks til en god velkomstdrink
Kan både bruges til forretmed salat og brød, eller hovedret med salat og brød - forskellen. Flødeost, fromagefrais, citronsaft, dild og evt salt kommes i en skål sammen medlaksen og røres rundt
For en uges tid siden lavede jeg disse lækre spinatpandekagermed røget laks, ruccola, avokado og hytteost – en nem og lækker hverdagsret som også sagtens kunne serveres i små hapsere som forret eller appetizer
Forret/snack. Lakserullerne lavede jeg, da jeg havde nogle tortillas i overskud - og med en god kvalitets røget laks, er det en rigtig god velkomstsnack, eller hyggesnack, som der kan småspises af, mens hovedretten forberedes
Harira til forret, dernæst quich lorraine. Fødselsdagsbrunch med hele slænget. Harira, Quich lorraine, laks, godt brød, små tomater, frugt, små tykke pandekager