Servér den også gerne som natmad, men til forret er den lidt for tung. Skær torsken i mindre stykker, og kom dem i gryden, og lad det hele koge videre nogle minutter
I virkeligheden er dette en klassisk forret der havde sin storhedstid for ca. Relaterede indlægCevapciciKylling i tomat og mozzarellalækre fiskedeller med persilleLynlækker torskmed porre og tomatMoesgaard StrandZemanta
Denne ret kan serveres både som forret, natmad og hovedret. Flutes kan undværes, hvis det er natmad eller forret, men ikke hvis det skal anvendes til hovedret
Denne måde at tilberede kammuslinger på kan benyttes både til forret, natmad og hovedret. Flutes kan undværes, hvis det er natmad eller forret, men ikke hvis det skal anvendes til hovedret
Kammuslinger med pasta og pesto Denne ret kan serveres både som forret, natmad og hovedret. Pasta medtorskogrejer En anderledes fiskeret, men bestemt lækker… Hvis altså lige man kan lide fisk ogrejer
Maskeret blomkål er lækkert tilbehør eller alene som en forret. Torsk royal med blomkålsfrikassé. Velegnet til stegte retter, som frikadeller, medister, fisk og lignende