FORRET. HOVEDRET. Amarikansk oksemørbrad m. Så er alle retterne fra nytårsmenuen uploaded på bloggen. Retterne kan selvfølgelig sagtens bruges hele året, til når ens gæster skal forkæles
Den 3 retters menu vi fik om aftenen bestod af caprese til forret, oksemørbrad, krydderkartofler, grønne asparges og bearnaisesovs til hovedret samt irsk kaffe til dessert
Forret. Hovedret. oksemørbrad + langtidsstegt lammekølle m. Det er snart tid for årets konfirmationer, en fest der har stor betydning for de unge, der har valgt at blive kon-firmeret
Opskriften på hovedretten får i her, men skulle der komme ønske om opskrift på nogle af de andre retter, så sig endelig til – så skal jeg prøve at lokke dem ud af mine veninder
Efter vi havde spist carpaccio til forret og oksemørbrad til hovedret var det tid til min dessert. Vi fik gæster i går, og det var mig, der stod for velkomstdrinken, men da jeg ikke er ret vild med en alt for gennemtrængende smag af alkohol blev det til en lidt tøset udgave af slagsen
Vi fik gratinerede kammuligner til forret. Opskrifterne kommer løbende herefter. Oksemørbrad med grøn salat, bønnesalat, bagte grøntsager med feta, kartoffelroulade og svampesauce med kantareller, bøgehatte og fløjlsfod til hovedret
Vi var to, der fik fem retter, opgraderede fra svinebryst til oksemørbrad, fik et glas gode bobler (Spumante) hver til forretten, en flaske rigtig fornuftig vin til hovedretterne (den kostede kun 200,- men var overraskende god