Madopskrifter › Forretter › Forretter med laks. Fordel cremen ovenpå cirklerne af ristetrugbrød. 4 skiver rugbrød. 4-5 cm i diameter, og stik små cirkler ud af rugbrødet - jeg fik 3 cirkler ud af hver skive
Rist rugbrødet på en brødrister. 8 skiver rugbrød. Udstik 8 cirkler af rugbrød i skiver ca. Smør avokado-flødeost på 4 skiver af rugbrødet. Smør rygeostcremen på de sidste 4 rugbrødsstykker. Læg en skive laks ovenpå hver og pynt med henholdvis purløg og rødløg/agurk 8 skiver rugbrød
Det er med stor fornøjelse at jeg går ud på stranden og plukker strandkveller til denne forret. Skær rugbrød i små tern og bland med olivenolie og havsalt
Laksetartar er virkelig en forret, der tager kegler. I anden omgang spiste jeg faktisk tartaren på lidt hårdristetrugbrød og dild, og det fungerede også supergodt
Den lille forret, som er super nem at lave, men er så dejlig smagfuld. Placer laksetartaren ovenpå en skive rugbrød, som med fordel kan ristes lidt først
Og rugbrødet passer fint som tilbehør til både forret og hovedret. Jeg har brugt de bolsjestribede i ugens forret, men du kan sagtens bruge de almindelige helt igennem røde rødbeder
Hvis du anretter tunsalaten fint i eksempelvis et glas med en citronskive eller -båd og serverer med en skive af verdens bedste brød, så kan du sagtens bruge anretningen som en forret til hverdag eller festlige lejligheder
Som en lækker forret eller lille snack kan man serverer guacamole med nachos lavet af ristetrugbrød i stedet for de mere traditionelle kalorieholde nacho-chips
Jeg stod for en forret med salat og laks samt tilbehør til hovedretten, som min mor lavede. Kom et par teskefulde dressing over og pynt med dild og smuldret ristetrugbrød
Men det er en simpel og lækker kombi af gedeost, knoldselleri, honning og rosmarin, der fungerer så godt som hapser til eksempelvis appetizer, snack eller forret ELLER oven på en grøn, frisk salat
Giv også gerne ristetrugbrød til. Valnødderugbrød er lækkert som tilbehør til rødbederne, så lav evt. Hvis du bager dem sammen med rugbrødet, så sæt dem i ovnen, når temperaturen er sænket til 160 grader. Forretter 4 mellemstore stribede rødbeder (eller almindelige røde)
Forret udviklet til De Fem Gaarde. Maltrugbrød med røget marv, sennep og stikkelsbær. Nederst i indlæggene har jeg lavet en lille liste over forretninger, hvor du kan købe ingredienserne – også de lidt mere specielle