Forretter forår opskrifter

Forret med rejer og asparges

Sådan staver man til forårsmad. Forår i haven og i maven. Det er maj måned, når mahoniebusken blomstrer med sit væld af gule, duftende blomster
30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

I går blev jeg 30 år. Vi holdt fødselsdag for familien - nogle til brunch og andre til eftermiddagskaffe og kage
Forårs quinoasalat med feta, æble og dild

Forårs quinoasalat med feta, æble og dild

Min søster – og gæsteblogger her på Kvisten – Cille er flyttet til Berlin i et halvt år Byen og foråret har inspireret hende til denne lækre salat

10 år tilbage i tiden

For 10 år siden d. 12 Maj, var det min store dag. Jeg husker ikke særlig meget fra den faktisk, jeg kan kun huske nogle af de pinlige ting, men også lidt af det gode
Rejemousse – en festlig forret

Rejemousse – en festlig forret

Står du og mangler en lækker forret til nytårsaften. Så er rejemousse et godt bud. En letkrydret rejemousse med masser af ekstra rejer til pynt
Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Nytårsmad 3.0 - Del 1/3 - Forret

Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Et nyt år er begyndt

Et nyt år er begyndt

og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igen på trods af vi går igennem en hård tid med mit speciale og kæresten der er syg

Brødrene Olsen koncert og 50 års jubilæum :)

I weekenden skulle vi til koncert med Brødrene Olsen på Comwell Sorø. ) Desværre var Noller (Niels) blevet meget syg med hjertet og var på sygehuset med en ny hjerteklap

I dag for 10 år siden #3

Det er lidt sjovt at se hvordan ens smag kan ændre sig på et enkelt årti. For 10 år siden blev jeg SÅ glad for at finde en nederdel, som var lige så lilla som den lille man regnede for at være ble-lila tilbage i 70’erne
I dag for 10 år siden #8

I dag for 10 år siden #8

Bazar Fyn er en af Skandinaviens største indendørs basar. Den er ligger centralt i Skibhuskvarteret i Odense i en af Thrige tidligere produktionshaller
Årets – altså sidste års – sidste menu …

Årets – altså sidste års – sidste menu …

Igen i år var vi i gode venners selskab på årets sidste aften – og igen var menuen helt i top. Vi har tradition for at dele tingene mellem os, hvor vi ta’r os af forret og børnemenu
Faster Inges uovertrufne tunmousse

Faster Inges uovertrufne tunmousse

Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom