Forretter med frisk tun opskrifter

Tunsalat med bonito tun og kapers

Tunsalat med bonito tun og kapers

Madpakken bliver bare en anelse mere frisk og spændende. Tunsalat er et klassisk frokost hit for mig og oftest lidt mere spændende end en klapsammen med leverpostej
Tunmousse – Fedtfattig

Tunmousse – Fedtfattig

En af mine absolut yndlings forretter er tunmousse, som har den mest herlige, bløde og cremede konsistens
Sandwich med tunsalat

Sandwich med tunsalat

Vandet drænes fra tunen og tunen blandes med "dressingen" som til sidst smages til med salt og peber
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Dem, som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med Vitello Tonnato, er måske lidt skeptiske over for sammensætningen med kalvekød og tunfisk
Fødselsdags Fodboldkager

Fødselsdags Fodboldkager

Og så skal de bare serveres med fødselsdagssang, kaffe og lidt frisk frugt. Herefter skal de samles med det lækre, tunge og fudgy fyld
Aubergineburger med ørred-mousse

Aubergineburger med ørred-mousse

Du kan tilføre mere smag ved at bruge friske krydderurter, fx purløg, persille, dild og basilikum. Du kan nemt vælge en anden type fisk, fx finthakket røget laks, tun og ørred
Tuntatar med guacamole og pico de gallo

Tuntatar med guacamole og pico de gallo

Pres forsigtigt tunen i bunden af formen og fyld op med guacamolen. Smag til med salt og peber. Tuntatar er en super nem forret til specielle lejligheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af maden
Nachos

Nachos

Derfor er der da også mange der supplerer med kylling eller hakket kød og bønner, og på den måde gør ”snacken” til en hovedret
Undgå madspild med 3 sunde serveringsforslag

Undgå madspild med 3 sunde serveringsforslag

Den varme pasta anrettes på tallerkenen, stænkes med citronolie, hvorefter der rives frisk parmessan over pastaen, som slutteligt anrettes med et par ovnvarme kyllingelår
Madplan Uge 27

Madplan Uge 27

Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for
Grøn suppe med laks

Grøn suppe med laks

friskrevet ingefær. Suppen smager rigtig godt, men mætter utrolig meget, så jeg synes, den vil være for tung som forret, men god som hovedret

Oplev Italiens legendariske markeder

Boderne bugner af lokale varer med årstidens frugt og grønt i fantastiske kulører, bundter af friske krydderurter, velduftende blomster, tiarmede blæksprutter, store flotte tun, muræner, sværdfisk, rejer, lam, gedekid, oste – OG meget mere

Sund torsdag / tuntatar

Du starter med at tage den frisketun og skære op i små stykker. Hvis du følger med løbende i mine “sunde torsdage” her på bloggen, så har du sikkert opdaget, at jeg er ret glad for tun
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for

Palma de Mallorca - en lille storby

Af forretter vil jeg specielt anbefale tun tateren og hovedretten mallorcinsk lam. Palma, Mallorcas "hovedstad", er en lille storby med stor charme