olivenolieFrisk mynte til pyntEt tommelfingerstort stykke ingefær, skrællet og revet fintTynde risnudlerNeutral olie til frittering (raps, vindruekerne e
Madpakken bliver bare en anelse mere frisk og spændende. Tunsalat er et klassisk frokost hit for mig og oftest lidt mere spændende end en klapsammen med leverpostej
Du kan tilføre mere smag ved at bruge friske krydderurter, fx purløg, persille, dild og basilikum. Du kan nemt vælge en anden type fisk, fx finthakket røget laks, tun og ørred
Pres forsigtigt tunen i bunden af formen og fyld op med guacamolen. Smag til med salt og peber. Tuntatar er en super nem forret til specielle lejligheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af maden
Den varme pasta anrettes på tallerkenen, stænkes med citronolie, hvorefter der rives frisk parmessan over pastaen, som slutteligt anrettes med et par ovnvarme kyllingelår
Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for
Boderne bugner af lokale varer med årstidens frugt og grønt i fantastiske kulører, bundter af friske krydderurter, velduftende blomster, tiarmede blæksprutter, store flotte tun, muræner, sværdfisk, rejer, lam, gedekid, oste – OG meget mere
Du starter med at tage den frisketun og skære op i små stykker. Hvis du følger med løbende i mine “sunde torsdage” her på bloggen, så har du sikkert opdaget, at jeg er ret glad for tun
Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for