Under min certificering på Nimb i lørdags nævnte Phoebe nogle highligts fra min rejse på KMU, som med al tydelighed bevidner, at jeg virkelig har formået at gå vejen og har transformeret alt det, jeg ønskede mig – og mere til
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
Og derfor lagde jeg også telefonen fra mig, gav en besked til Mascha om, at hun gerne måtte sørge for at tage billeder i løbet af dagen (hende kunne man regne med på det punkt, tænkte jeg
…og en tur på Nimb, hvor jeg skal spise champagnebrunch med min bestie. Middagen fra Ché Fè var udsøgt – men det er den sådan set altid, når jeg samarbejder med ChefMade
Thomas Herman, køkkenchef på restaurant Herman, har begået et smukt værk om restaurantens lyntur mod stjernerne, Nimb i Tivolis historie og det hele krydret med en række fantastiske opskrifter fra Hermans køkken
Men trætte var vi så vi måtte op og have os en morfar for at kunne være klar til lørdagens koncert (som vi så desværre ikke fik) Vi var også forbi Hotel Nimb hvor vi kom lige op til at Howard fra Take That forlod hotellet for at tage ud til Parken (forstår ikke hvorfor de tog derud for de måtte være klar over på dette tidspunkt at koncerten ikke ville blive til noget) Og det var vi også ude og stå nogle timer efter det kom frem at koncerten var aflyst
Skuffede fans foran hotel Nimb hvor Take That boede fra torsdag til søndag. Vi får hurtigt at vide at der ikke kommer en ekstra koncert vi kan få vores penge tilbage fra den 25 juli. Vi var ikke derude i dag da de kørte væk fra hotellet men kan læse at der var over 1000 fans så mange tror jeg næppe der var lørdag aften. Først 5 timer efter aflysningen kom presse meddelesen fra Take That det var godt nok lang tid de skulle bruge på at skrive og beklage at Robbie har tyndmave og ikke kan optræde uden ham
Nimb Herman* (som fra april ændrer navn til Nimb Louise, da Thomas Herman stopper). Billede lånt fra . I dag blev Michelins "Main Cities of Europe" udgivet for i år
Fredag var vi med nogle venner på Nimb's Bar 'n' grill. Vi startede med en cocktail i baren. Jeg fik bartenderen til at trylle en cocktail til mig med passionsfrugt og mynte, virkelig lækker
Vinderen af hav-retten blev Rene Redzepi som vandt med sine limfjordsøsters med salte stikkelsbær, Allan Poulsen fraNimb Louise vandt Land-retten med sin gris med havgus, morkel og porrer
Ved samme bord som mig i cafeteriet – med udsigt til landingsbanen og de hvirvlende snefnug, der holder de røde Greenland Air-maskiner og dermed os på jorden – sidder servicereparatørerne Mads og Morten fra Aarhus