Fra piemonte opskrifter

Lad Piemonte åbne dine sanser

Lad Piemonte åbne dine sanser

Piemonte-regionen i det nordvestlige Italien er virkelig et område, der åbner dine sanser – fra hvad du ser med dine øjne til dét, som smagsløgene får lov til at nyde

Ankomst til Piemonte og Lago d’Orta

Se flere billeder fra Lago d’Orta . Lørdag morgen forlod vi hotellet i Parma efter en skøn morgenmad og satte kursen mod Lago d’Orta i Piemonte
Panna cotta

Panna cotta

Italiensk dessert – oprindeligt fraPiemonte, men fås nu i hele Italien. Hæld 2 dl koncentreret hyldeblomstsaft i en gryde sammen med kornene fra ½ vaniljestang og 3 spsk
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Oprindeligt kommer den fra den norditalienske region Piemonte, men den er også blevet ret populær i Argentina, hvor den er en del af den traditionelle julemad
Crudité med bagna cauda

Crudité med bagna cauda

Bagna cauda stammer oprindeligt fraPiemonte. Vi har solen i dag og Frankrig har regn og blæst. Crudité med bagna caudaDet her er en typisk forårs forret i Sydfrankrig
Smörgåstårta med roastbiff ♫♪ ♫♪

Smörgåstårta med roastbiff ♫♪ ♫♪

Italia, Piemonte, Alba Årgang. . Nydelig smørbrødkake, som kan serveres når du får gjester på besøk. Passer godt når du vil ha litt ekstra på kakebordet når du skal feire bursdager, flott 17 mai-mat og
Biff med HOT brokkoli c",)

Biff med HOT brokkoli c",)

Creme fraiche. Italia, Piemonte, Barbera d'Asti. Tilsett creme fraiche og la det koke til passe konsistens
Nyttårsmeny 2014 ♫

Nyttårsmeny 2014 ♫

for eksempel viner fra Sør-Rhône eller Barbera fraPiemonte. Start gjerne kvelden men denne gode musserende Franske Cremanten
Fårikål med lammelår !

Fårikål med lammelår !

Italia, Piemonte, Øvrige Årgang. Kok opp og la fårikålen trekke på svak varme til kjøttet løsner fra beina, 2-3 timer